(©MN Press)
(©MN Press)

Kup Evrope: Crvena zvezda u Mađarskoj bez bele zastavice

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.04.21. | 09:08

Prolazak u finale malo je verovatan, crveno-beli bi morali da nadoknade osam golova

Šanse da se vaterpolisti Crvene zvezde nađu u finlu LEN Kupa Evrope svedene su na minimum. Crveno-beli nisu bili u stanju da se suprotstave moćnom Solnoku na Dorćolu i crveno-beloj bajci u Evropi se nazire kraj.

Solnok se u Mađarsku vratio sa kapitalom od osam golova (20:12) i praktično su Živko Gocić, Filip Filipović, Duško Pijetlović, Radomir Drašović i drugovi na zaveslaj od finala u kojem će po svemu sudeći mađarski klubovi igrati za trofej.

Izabrane vesti

U drugom polufinalu OSC je u prvom susretu nadigrao Vuljagmeni (10:7) i na dobrom je putu da obezbedi prolaz u završnu fazu i uđe u bitku za trofej. Mađarski predstavnici slovili su od samog početka za najveće favorite, blizu su da opravdaju očekivanja i Mađarskoj donesu trofej.

17.00: (2.55) Vuljagmeni (6.50) OSC (1.85)

Vaterpolisti Crvene zvezde igraju u paklenom ritmu, koji je uzeo danak. Nedostajalo je snage i koncentracije u prvoj polufinalnoj utakmici sa Solnokom. Nije se Zvezda unapred predala, ali je malo verovatno da će tim Solnokovog kalibra dopustiti crveno-belima da uopšte dođe u poziciju da se bori za finale na njihovom terenu.

Samim ulaskom u polufinale Zvezda je napravila ogroman rezultat, na novi evropski trofej moraće da pričeka.

“Odigraćemo dostojanstveno u Solnoku. Moji igrači su zbog paklenog ritma sreda-subota dosta umorni i učinićemo sve da se rehabilitujemo kako bismo što spremniji dočekali završnicu našeg prvenstva. U svakom slučaju plasmanom u polufinale napravili smo veliki uspeh”, ističe Aleksandar Filipović, trener Crvene zvezde, a prenose Novosti.

KUP EVROPE (REVANŠ POLUFINALA)

Subota

17.00: (2.55) Vuljagmeni (6.50) OSC (1.85)

18.00: (1.85) Solnok (-6,5) Crvena zvezda (1.85)

***kvote su podložne promenama


tagovi

LEN Kup EvropeVK Crvena zvezdaSolnokVK OSCVuljagmeni

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara